Ferm Living Ark

De Ark collectie van Ferm Living omarmt de esthetiek van simplistische designs. De massief houten planken zijn op een eenvoudige manier in elkaar gezet en stralen zo puurheid uit. Het simpele silhouet van de design stoelen zijn een elegante aanvulling op de rest van het interieur. De eenvoud geeft een moderne look, maar doet juist ook denken aan de kern van een stoel. Namelijk waar het allemaal begon. Ark is een mix van modern en retro. Dat wil zeggen dat de Ark stoel helemaal tot zijn recht komt in een jaren ’30 woning, maar ook een prachtige aanvulling zal zijn in een modern huis. Voor een speels effect kun je hem combineren met verschillende kleuren of zelfs met andere stoelen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Ferm Living

Toen het vinden van geschikt behang een onmogelijke opdracht voor de Deense Trine Andersen bleek te zijn, besloot zij zelf te gaan ontwerpen. Dit resulteerde in tien prints, waarvan zij er slechts één volledig kon ontwikkelen door de hoge kosten. Toch ging ze naar de markt in Kopenhagen en de rest is geschiedenis. Inmiddels blijft Ferm Living maar komen met inspirerende collecties in woonaccessoires, meubels, lampen en nog veel meer. Van de opvallendste prints tot aan simplistische designs, zoals de Ark High kinderstoel. Thuis is tenslotte de plek waar iemand zich volledig op zijn of haar gemak voelt. Ieders smaak is anders en daar weet de oprichtster alles van, laat je inspireren door de diversiteit van Ferm Living.

De duurzame designs van Ferm Living Ark

Ferm Living verdient de nodige waardering voor hun innovaties in duurzame designs. Want ook voor de Ark collectie zijn alle zeilen bijgezet om een 100% duurzame serie te ontwerpen. Elke Ark stoel is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dit wil zeggen dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast zijn de stoelen ontworpen voor demontage om ook nog eens de ecologische voetafdruk te verkleinen. Zoals je kunt zien aan de Ark kinderstoel is het design erg tijdloos, waardoor je hem niet snel hoeft te vervangen. Dit ontwerp in combinatie met kwalitatief sterk hout, dat met weinig onderhoud een lange levensduur heeft, bewijst maar hoe Ferm Living er wederom in geslaagd is duurzaam te zijn.

Ferm Living Ark bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Ark collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.