Voor wie zoek je een cadeau?
Op voorraad?

Kraamcadeaus met een Scandinavisch dessin 

Bij Flinders vind je verschillende kraamcadeaus voor in het babybed, de box of de kinderwagen. Denk bijvoorbeeld aan een designknuffel van het Deense Done by Deer die overal mee naartoe kan. Een muziekmobiel doet het perfect boven het bed of de box. Zo’n mobiel ziet er niet alleen leuk uit, hij maakt een bed of box helemaal af en zorgt voor extra gezelligheid door het geluid wat eruit komt. We hebben ook tuimelaars in alle soorten en maten: van een panda tot een konijn. Het leuke is dat wanneer een baby hem vastpakt en heen en weer schudt er een leuk geluidje uitkomt. Zit het ideale geboortegeschenk voor jou ertussen? 

Cadeaus voor een babyshower

Voordat het kind wordt geboren, wordt er meestal een babyshower georganiseerd waar je ook niet met lege handen aan wilt komen. Het gaat vaak om wat kleinere, compacte cadeaus voor de baby. Van vrolijke knuffels tot de meest leuke tuimelaars: je vindt ze in alle kleuren, soorten en maten waardoor er vast en zeker iets tussen zit dat past bij wat je zoekt. Je kunt het ook wat grootser aanpakken door bijvoorbeeld een schommelpaard te kopen dat in eerste instantie fungeert als woonaccessoires in de kinder- of woonkamer, maar waar later veelvuldig gebruik van wordt gemaakt als de baby op gegeven moment kan lopen en zitten. Om een compleet pakket te geven, kun je ook kiezen voor de Tiny Activity giftset van Done by Deer waarin je verschillend speelgoed vindt speciaal voor het eerste half jaar van een baby. 

Kraamcadeaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kraamcadeaus van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.