Sorteren op

1-36 van 873 producten

Jouw ideale werkplek inrichten

Het inrichten van een fijne werkruimte verdient de nodige aandacht. Als de werkplek aan je wensen voldoet en ook ergonomisch verantwoord is, kom je een heel eind en kun je optimaal aan de slag. Een goede basis is van belang voor jouw thuiswerkplek. Zo is een juiste bureaustoel handig. Je hebt de keuze uit 75+ bureaustoelen. In onze collectie vind je bureaustoelen van onder meer Hembridge, Herman Miller, HAY en Vitra. Bij een bureaustoel hoort natuurlijk ook een bureau. Ga je voor een simplistisch bureau of liever een verstelbaar exemplaar? Die keuze is geheel aan jou. Het maakt niet uit voor welk design je precies kiest, want met deze producten wordt jouw werkkamer gegarandeerd mooi en geheel naar je zin. 

Haal het meest uit jezelf op jouw werkplek

Het kan lastig zijn om productief te werk te gaan wanneer je thuis in een (werk)kamer zit. We geven je daarom een aantal tips waar je zelf mee aan de slag kunt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er genoeg daglicht op jouw thuiswerkplek aanwezig is. Door voldoende licht blijf je alert en kun je gedurende de dag actief zijn. Daarnaast zorgt dat ook voor een goede en gezonde dosis aan vitamine D. Het is verder belangrijk dat je de juiste houding aanneemt. De bureaustoel moet in elk geval je bovenbenen ondersteunen. Zorg er bovendien voor dat je bureaustoel goed staat ingesteld zodat je volledig je voeten op de vloer kunt zetten. Het is daarbij verstandig om je rug recht te houden. Tot slot is het gebruik van planten op de werkkamer een aanrader. Ze fleuren je werkplek niet alleen op, maar zijn ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit, de creativiteit en de concentratie.

Design voor je werkplek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle producten van deze merken voor jouw design werkplek kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Werkplek
Filters
Merken
Productsoort
Ontwerper
Meer tonen
Kleur
Herkomst
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update