Laatste binnenkijkers

 
Binnenkijker: design woonark in Amsterdam
Altijd al eens binnen willen kijken in een woonark? Deze bijzondere woonark kent een rustige basis met opvallende kleuren en is zowel duurzaam als zelfvoorzienend.
Lees meer
 
Binnenkijker: modern vakantiehuis in Ermelo
Benieuwd hoe je een oase van rust creëert? Dit moderne, functionele vakantiehuis ademt dat uit én dat zie je terug in de subtiele mix van kleur, vorm en materiaal.
Lees meer
 
Binnenkijker: familiehuis met bloementuin in Hoorn
Een mix van oud en nieuw zie je in deze binnenkijker terug waar natuurlijke materialen, rustige tinten en karakteristieke details het huis typeren.
Lees meer
 
Binnenkijker: Scandinavisch nieuwbouwhuis in Amersfoort
Een Scandinavische disco? In deze binnenkijker spelen zachte tinten, simplistische vormen en natuurlijke materialen de hoofdrol, maar dan met een spannende twist.
Lees meer
 
Binnenkijker: modern familiehuis in Oegstgeest
Deze binnenkijker typeert zich door een modern familiehuis in Oegstgeest waar diversiteit in materialen, neutrale kleuren en strakke lijnen de subtiele basis vormt.
Lees meer
 
Binnenkijker: familiehuis met speelparadijs in Berghem
Dit speelse familiehuis typeert zich door één kleurschema en ademt zowel rust als warmte uit. De minimalistische stijl speelt de hoofdrol in deze binnenkijker.
Lees meer
 
Binnenkijker: vakantiewoning in Loosdrecht
Deze vakantiewoning is compleet op de schop gegaan. Het resultaat? Een comfortabel huis vol design met een neutrale (kleur)basis en verschillende houtsoorten.
Lees meer
 
Binnenkijker: eigentijds woonhuis in Nijmegen
In deze eigentijdse woning zien we een mix van vintage en design. De binnenkijker typeert zich door een neutrale basis waar schitterende kleuraccenten mooi uitkomen.
Lees meer
 
Binnenkijker: designparadijs in Castricum
In deze binnenkijker draait het om een intiem familiehuis in Castricum waar optimaal comfort, warme elementen en een opvallende kleurmix centraal staan.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…