Spiegels

Spiegels

Elke keer als je langs een designspiegel loopt, ben je verzekerd van een glimlach op je gezicht. Hoe fijn is het om de dag zo te beginnen? Een spiegel is niet alleen heel functioneel om te zien hoe je bijvoorbeeld voor de dag komt, maar kan een kleinere ruimte als de hal ook groter doen lijken. Op zoek naar een ronde spiegel of juist een meer rechthoekig exemplaar? Door het ruime aanbod spiegels met een schitterend ontwerp is de kans groot je een item vindt dat volledig past bij je smaak en de stijl die je interieur uitademt. Het maakt uiteindelijk niet uit voor welke spiegel je gaat, want hij gaat je interieur gegarandeerd naar een hoger niveau brengen. De Adnet spiegels van Gubi zijn daar een mooi voorbeeld van. De Adnet spiegel is een echte favoriet en bij uitstek een designicoon.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 345 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 345 producten Terug naar boven

Welke designspiegel wil jij in huis?

Als je ervoor kiest om een designspiegel in huis op te hangen, is dit vast niet alleen vanwege de praktische eigenschappen ervan. Met een fraaie spiegel decoreer je elke wand in huis op de manier die jij voor ogen hebt. Een frame of rand van hout, kunststof, glas of leer? De keuze in ons assortiment is ruim met ondertussen meer dan 150 spiegels. Een spiegel die aan een hengsel of ketting hangt, ziet er ook schitterend uit. Een spiegel vertelt elke dag weer op een eigen manier hoe mooi je bent. Neem bijvoorbeeld de Pond spiegel van Ferm Living of de bekijk de collectie van het Deense merk &Tradition waar de spiegels een zeer elegant en sierlijk karakter hebben.

Designspiegels zijn mooi en praktisch tegelijkertijd

Het maakt niet uit voor welke spiegel je gaat, want elk exemplaar staat prachtig aan de muur. Een spiegel geeft diepte aan een ruimte en hoe handig is dat als je wat kleiner woont of hem in een kleinere ruimte ophangt? Het is ook mooi om een spiegel aan de muur op te hangen en te omringen met (foto)lijstjes, kleine schilderijen en afbeeldingen. Zo wordt de designspiegel onderdeel van je eigen persoonlijke installatie aan de wand. In de hal kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bijzonder exemplaar dat bij binnenkomst voor een spectaculaire eerste indruk zorgt. Kies bijvoorbeeld voor de stralende Francis spiegels van Petite Friture.

Multifunctionele spiegels: hoe handig is dat?

Een multifunctionele spiegel klinkt als muziek in de oren als je het ons vraagt. De ontwerpers van een designspiegel denken verder dan dat deze alleen bedoeld is om je eigen reflectie te kunnen bekijken. Ontwerpers combineren meerdere functies in hun ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan spullen opbergen of ophangen. Zo heeft een spiegel soms een plank aan de onderkant van het ontwerp waar je bijvoorbeeld kleine decoratiestukken kunt tentoonstellen of wat handige spulletjes als parfumflesjes neer kunt zetten. Ervan uitgaande dat je in de spiegel een laatste blik werpt voordat je de deur uitsnelt, is het ideaal om dergelijke spullen nog even te kunnen gebruiken voordat je gaat.

Spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle designspiegels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar spiegels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.