Farrow & Ball hout- en metaalverf binnen

De collectie Farrow & Ball hout- en metaalverf binnen is beschikbaar in twee finishes: de Estate Eggshell en Modern Eggshell. Deze Farrow & Ball hout- en metaalverf is geschikt voor gebruik binnenshuis. Zo kun je je interieur eenvoudig naar een hoger plan tillen. Elk van deze finishes heeft zo haar eigen kenmerken die voor jou de keuze makkelijker maken om erachter te komen naar welke verf je op zoek bent. Voor welke verf je ook kiest, het is in elk geval verstandig om altijd voor twee lagen verf te gaan. Zo bereik je het optimale kleurresultaat. Het is ook goed om te weten dat de verf in dezelfde fabriek wordt gemaakt en gemengd waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat er kleurafwijkingen ontstaan wanneer je later beslist nog een pot verf te bij te bestellen. Ben jij al benieuwd naar de kenmerken van de verschillende finishes? We leggen het je hieronder uit.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Farrow & Ball

Het Engelse designlabel Farrow & Ball is in 1946 opgericht door John Farrow en Richard Ball. Dat verklaart ook direct waar de naam van dit verfmerk vandaan komt. Hieruit blijkt ook dat Farrow & Ball al meer dan zeventig jaar verf produceert. En dat doen ze tot op de dag van vandaag nog steeds op dezelfde traditionele manier. Het bijzondere is wel dat de verf in maar liefst 132 kleuren beschikbaar is. Het succes van dit bedrijf uit zich ook wel in de hoeveelheid vestigingen die ze wereldwijd hebben. Ze hebben veel verschillende verfsoorten die elk hun eigen kenmerken hebben. Dat geldt uiteraard ook voor de Farrow & Ball hout- en metaalverf. Uiteindelijk kenmerkt elke verf zich door de ongeëvenaarde kleurdiepte die ontstaat wanneer je deze verf aanbrengt op welke plek dan ook. Een fantastisch resultaat waar je maar moeilijk je ogen vanaf kunt houden. Het mag duidelijk zijn dat het in elk geval de moeite is om keer op keer die overtocht per boot naar Engeland te maken voor de kwalitatief hoogwaardige verf.

Farrow & Ball hout- en metaalverf: alle ins en outs

Bij Farrow & Ball hout- en metaalverf heb je de keuze uit twee afwerkingen: Estate Eggshell en Modern Eggshell. De Estate Eggshell hout- en metaalverf heeft een zijdeglanzende, half-matte afwerking. Met deze verf pak je eenvoudig je meubilair, radiatoren en lambriseringen aan. De milieuvriendelijke verf heeft een glansgraad van 20 procent. De Modern Eggshell heeft daarentegen een glansgraad van 40 procent. Dat laat ook zien dat deze verf een lichtglanzende afwerking heeft. Hierdoor is deze verf uitermate geschikt om je vloeren, trappen en plinten een opfrisbeurt te geven. Het is goed om te weten dat beide verfsoorten op waterbasis zijn gemaakt en dat betekent dat het geurarm is en veilig voor zowel kinderen als huisdieren. Handig om te weten: op welk oppervlak de verf ook zit, je kunt het hoe dan ook afnemen. Hoe handig is dat?

Farrow & Ball hout- en metaalverf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball hout- en metaalverf kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Farrow & Ball en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Farrow & Ball. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Farrow & Ball producten veilig en vertrouwd online bestelt.